Sunday, October 8, 2017

Solutii decorative de la Modela cu o biblioteca de lemn


Fiecare living sau dormitor poate prinde contur cu o biblioteca de lemn si un mobilier personalizat. Pentru ca gusturile in design difera de la casa la casa, cu aceste piese decorative de la Modela vei obtine un cadru de vis. Chiar daca preferi mobila clasica, in nuante de brun lacuit sau vrei o schimbare, acest shop online te asteapta cu o gama variata de culori si modele.
O biblioteca de lemn alba sau verde este o alegere inteleapta, cand vrei sa pastrezi ideea de prospetime, de curatenie. Cu un design maiestuos, bibliotecile masive de tip wall-unit sunt la mare cautare.
Practice si cu multe compartimente pentru televizor, carti si piese decorative, aceste piese de mobilier aduc un plus de functionalitate si frumusete oricarei camere.

Cu posibilitati multiple de a asorta biblioteca de lemn la o masuta de cafea si rafturi similare, Modela este cea mai la indemana solutie.

Din pal sau lemn rezistent, bibliotecile raman piesele centrale in decorarea sufragiilor sau a dormitoarelor.
Chiar si in spatiile office, biblioteca este nelipsita.

Nuantele care nu se demodeaza indiferent de stilul preferat in decoratiuni sunt: albul, negrul si brunul.
Fie ca este lemn cu textura la vedere sau pal vopsit, acest material ramane cel mai trainic in materie de decoratiuni interioare.

In functie de spatiul disponibil, casa ta poate capata un alt aspect, mult mai practic si mai atragator, cu o mobila potrivita.

Biblioteca de lemn alba

Modelul abstract al acestei biblioteci albe este unul inspirat de stilul art nouveau. Formatul cu un zig-zag al compartimentelor confera un aer sofisticat camerei alese. Cele 4 compartimente sunt asezate pe format landscape, pentru mai mult stabilitate, rezistand si la expunerea lucrarilor de arta din metal.

Dimensiunile sale sunt de L 1164, l 220, h 535 mm, fiind potrivita in camerele medii sau mici. Aceasta poate fi asortata cu o masuta de cafea alba, pentru un cadru complet.

Biblioteca de lemn brun

Culoarea wenge se imbina perfect cu albul aceste biblioteci moderne. Contrastul culorilor aduce un dinamism cromatic, potrivit in orice camera. Fie ca este amplasata in camera de socializare, sau in dormitor, aceasta biblioteca de lemn este tratata special sa reziste in timp. Materialul lucrat cu atentie si imbinarile sale nu cedeaza la greutati sau la mutari.

Tot ce trebuie sa faci e sa o decorezi cu cartile si piesele de arta preferate. Alege si tu cele mai eficiente solutii decorative de la Modela cu o biblioteca din lemn!

No comments:

Post a Comment