Sunday, October 8, 2017

Amenajari rapide si practice cu o masa de laptop

Usor de montat si eficienta, o masa de laptop poate fi accesoriul ideal din orice camera. Modela iti pregateste pe shop-ul online cele mai practice modele de mese de cafea sau de PC, pentru un decor original.
Masutele multifunctionale pot fi folosite atat pentru laptop, cat si pentru servirea cafelei sau pur si simplu pentru aranjarea obiectelor folosite in living. Amplasata in orice camera, masa de laptop este o piesa de mobilier foarte versatila.

Daca spatiul nu este complet amenjat in dormitor, o poti folosi si pe post de noptiera, sau pur si simplu ca masuta pentru micul dejun.

De la formatul standard, dreptunghiular, pana la modele inedite, mesele de la Modela sunt o invitatie la stil si rafinament. Designul modern al meselor abstracte sau geometrice este unul inedit, potrivit in casele pasionatilor de frumos.

Un alt element care atrage atentia la aceste corpuri de mobilier este culoarea. O varietate de nuante indraznete te imbie la jocuri cromatice deosebite. O masa de laptop alba, neagra, clasica bej sau galbena se poate asorta la restul mobilierului, dupa bunul plac. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti alegi culoarea preferata si sa combini nuantele si piesele de mobila.

Alaturi de o canapea extensibila si o biblioteca sau un raft suspendat, cadrul din sufragerie poate fi complet. Astfel, imbini spatiul de socializare cu cel personal, in care poti lucra de acasa. Pentru ca ideea de confort este una importanta, masutele portabile de PC trebuie sa fie cat mai ergonomice si usoare. De aceea, Modela ti-a pregatit o gama unica de produse, care combina confortul cu eleganta.

Masa de laptop alba, extensibila

Un design special facut pentru a economisi mai mult spatiu este dat de aceasta masa de laptop extensibila
Blatul alb este prevazut cu picioare metalice care gliseaza pentru o pozitie cat mai confortabila a mainilor. Astfel, poti regla masa la inaltimea sau distanta corpului. Ideala in zilele in care lucrezi de pe canapea, aceasta piesa de mobilier este o alegere inspirata in orice casa. Dimensiunile sale sunt de L 900, l 525, h 455 mm si este realizata din pal alb rezistent.

Masa de laptop suspendata

Decoreaza-ti casa cu aceasta masa de laptop suspendata. Modelul unic este foarte practic, ajutand la organizarea obiectelor de birotica si a celor decorative. Cu o singura manevra, se trage blatul formand o masa practica, la inaltimea potrivita. Blatul din nuc se imbina perfect cu restul corpului din lemn alb vopsit.
Alege si tu o masa de laptop potrivita nevoilor tale si da drumul la cumparaturile online cu Modela!

No comments:

Post a Comment