Thursday, March 14, 2013

Violenta la MasterChef? Florin Dumitrescu, acuzat ca a agresat un concurent al emisiunii!

Scandal de proportii la „MasterChef”! Un concurent, pe numele sau Georgeo Andrei, il acuza pe unul dintre jurati, Florin Dumitrescu, ca l-a agresat verbal si fizic intr-un moment in care se pare ca aburii de alcool ii intunecasera mintea. Totul a pornit ieri, de la un articol publicat pe site-ul exclusivtm.ro!
Un scandal-monstru a pornit ieri, cand site-ul exclusivtm.ro a publicat informatia conform careia un pretendent la titlul de „MasterChef” ar fi fost agresat, atat verbal cat si fizic, de unul dintre cei 3 jurati ai emisiunii. Este vorba despre Georgeo Andrei, in calitate de agresat, si Florin Dumitrescu, in calitate de presupus agresor!

Georgeo a ales sa-si spuna povestea intr-una din emisiunile difuzate ieri de Kanal D.

„L-am actionat in instanta pe chef Florin Dumitrescu. M-a agresat fizic si verbal la emisiune. S-a apropiat de mine nervos. Mi-a vorbit urat, iar eu nu accept injuraturi. Am cerut sa mi se vorbeasca intr-un mod cuviincios. M-a lovit, mi-a tumefiat nasul. Iar cand s-a apropiat de mine, duhnea a alcool. Eu n-am incercat sa-l lovesc, desi am facut 9 ani de sport. Eu ceream respect de la el", a povestit acesta.

Mai mult decat atat, concurentul a declarat ca inainte de incident, Florin Dumitrescu consumase, cel mai probabil, bauturi alcoolice.

„Am spus-o la Politie si va zic si voua. El duhnea a alcool cand s-a apropiat de mine. Pot pune mana pe Biblie, merg la testul cu detectorul de minciuni...", spune el.

In urma acestei altercatii, barbatul a marturisit ca a ales sa paraseasca show-ul de la Pro TV, asta cu toate ca semnase deja un contract de participare la concurs. Georgeo Andrei spune ca si-a scos un certificat medico-legal, document pe care urmeaza sa-l foloseasca in procesul pe care i l-a intentat deja lui Florin Dumitrescu.

In cadrul emisiunii „Happy Hour” de ieri au fost prezentate imaginile video filmate in timpul conflictului dintre cei doi.

Se pare ca, la un moment dat, concurentul s-a plans ca nu are un vas potrivit pentru a putea gati. Atunci, chef Florin Dumitrescu i-a cerut acestuia, intr-o maniera dura, sa spele o oala. De aici si pana la o cearta in toata regula a mai fost doar un pas, iar Georgeo a amenintat imediat ca se va retrage din concurs.

Postul Pro Tv a dat pana acum un singur comunicat de presa referitor la scandalul izbucnit in jurul emisiunii „MasterChef”.

"Filmuletul incidentului petrecut la filmari a fost unul foarte concludent, imaginile dovedind ca se poate vorbi despre o altercatie, nicidecum de o bataie, asa cum pretinde Georgeo Andrei. Dupa altercatie, concurentul si-a exprimat optiunea de a parasi concursul si a anuntat echipa de productie ca nu doreste sa mai continue filmarile", au spus reprezentantii Pro Tv.

Recent, chef Florin Dumitrescu a acordat un interviu site-ului eva.ro, in care a vorbit despre noul sezon al emisiunii „MasterChef” si despre faptul ca nu este, nici pe departe, un jurat bland si simpatic.

"Nu stiu cine ma considera aaa. Stiu insa ca si in acest al doilea sezon veti vedea acelasi jurat cu aceleasi replici acide si aceleasi iesiri vulcanice. Concurentii sunt mai curajosi decat cei de anul trecut si au un scop bine definit, acela de a castiga MasterChef. Acum, ca au vazut primul sezon, stiu cam la ce sa se astepte in ceea ce priveste cerintele si exigentele juriului, asadar au venit pregatiti pentru presiune si munca", a declarat el. 

No comments:

Post a Comment