Saturday, December 22, 2012

Alina Puscas a fost sculptata in ciocolata la Top Chef!

Renumitul ciocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei si al Casei Imperiale a Japoniei, alaturi de Tudor Constantinescu, a realizat o statuie din ciocolata, avand-o drept model pe prezentatoarea emisiunii Top Chef de la Antena 1, Alina Puscas.

Cea de-a saptea editie Top Chef, difuzata sambata aceasta, de la 22:30, la Antena 1 debuteaza la bordul unui avion, cu provocari care mai de care mai ingenioase.

Printre surprizele pregatite de cei trei jurati se numara schimbarea sefilor de echipa in momente cheie, record absolut de timp pentru executarea unei probe, dar si un invitat cu totul si cu totul special – renumitul ciocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei si al Casei Imperiale a Japoniei, alaturi de care Tudor Constantinescu a realizat o statuie din ciocolata, avand-o drept model pe Alina Puscas.

O surpriza de zile mari ii va astepta pe concurenti si la intrarea in platoul Top Chef, acolo unde afla ca au dfispozitie o singura ora pentru a pregati un produs specific unei tari, pornind de la un ingredient cheie: Noua Zeelanda-miel, Norvegia –somon, Italia-iepure, America de Nord – curcan, Germania –porc si Africa de sud – strut, folosind desigur si ciocolata atat de draga invitatului special.


Este momentul care le da mari batai de cap concurentilor ramasi in lupta pentru premiul Top Chef: „De pe margine iti vin 1000 de idei, insa atunci cand esti in platou nu-ti mai dai seama de nimic!”

No comments:

Post a Comment